HR
Shared Services Platform 
11 April Utrecht

**By submitting my personal data, I agree that NGA Human Resources can send me information by e-mail. This includes, among other things, invitations to webinars and events, studies, whitepapers, specialist articles and information on new offerings. I can adjust or revoke my consent here at any time.

Click here for more information about how we handle your data.

10:00 - 17:30

Donderdag
11 april 2019

Stork
Van Deventerlaan 121,
3528 AG Utrecht


Na een adempauze is het weer tijd om te delen en gaan we door met een nieuwe editie van het Shared Services Platform. Dit keer zijn we te gast op het hoofdkantoor van Stork in Utrecht op donderdag 11 april. We zijn al druk bezig met de invulling van het programma en het zal weer een mooie dag worden waarbij kennis deling centraal staat. 

Het concept voor het Shared Services Platform is zoals je van ons gewend bent. Het terugkerende concept ‘Kies je voor delen' zal de kapstok zijn voor kennisdeling tussen HR-managers, HR-directieleden en HR Shared Service Center managers die affiniteit hebben met HR-dienstverlening en HR Shared Service Centers in het bijzonder. Wij starten de dag met een plenaire presentatie gevolgd door drie break-out sessies waarbij de interactie tussen de gespreksleider en deelnemers centraal staat. 

In verband met de gewenste interactie is het aantal deelnemers per organisatie beperkt tot maximaal twee. Om deel te nemen aan het platform is het niet noodzakelijk een relatie te hebben met NGA HR of één van de deelnemende partijen. Wel behoudt de organisatie zich het recht voor eventuele nieuwe aanmelders, die niet aan het functieprofiel voldoen, deelname te ontzeggen.

Programma: 
10:00 uur – Ontvangst – Kantine Stork 
10:30 uur – Start Plenaire presentatie – zaal 1.04, Stork, Talentmanagement, AnalitiQs HR analytics.
11:30 uur – Pauze – 1st etage gemeenschappelijke ruimte 
11:45 uur – Vervolg Plenaire presentatie – zaal 1.04, inhoud volgt
12:30 uur – Lunch pauze - 1st etage gemeenschappelijke ruimte
13:30 uur – Workshops 1ste ronde – Zaal 1.02 en 1.03 Booking.com - Marketing & HR, NGA HR - invloed van 4 generaties op HR
14:30 uur – Pauze
15:00 uur – Workshops 2de ronde - Zaal 1.02 en 1.03 Booking.com - Marketing & HR,  NGA HR - invloed van 4 generaties op HR
16:00 uur – Terugkoppeling en afsluiting – Kantine

Noteer dus 11 april in je agenda en schrijf je in:

www.ngahr.nl